Ești artist sau compozitor? Remixer sau DJ? Vlogger sau comediant? Manager sau PR? Sau ești interesat de industria muzicală și îți dorești ca într-un viitor apropiat să te implici în acest domeniu? Bun. Nu îți voi spune eu cum faci bani din Facebook, dar îți recomand să participi la workshop-ul Secretele Industriei: Cum să transformi like-urile de pe Facebook în bani, susținut de Florin Grozea la final de septembrie.

workshop secretele industriei

Cum a venit această idee? Păi Florin Grozea a început o serie de interviuri live pe Facebook cu profesioniști români și internaționali din industria muzicală, media și digital. De la Anca Lupeș (Star Management) la Raluca Duță (Golin). De la Sergiu Biriș (Zonga) la Răzvan Munteanu (manager Delia) și mulți alți oameni care au construit afaceri de succes, oameni care au construit artiști de succes, juriști etc. Sunt niște discuții foarte interesante prin care aflăm lucruri din „interior”, cum ar veni. Sunt informații pe care altfel nu prea ai cum să le obții pentru că nu le găsești la orice colț de… Internet. Mai jos îți las playlist-ul întreg de pe YouTube.

Oamenii care au urmărit aceste interviuri au cerut ceva mai mult. Așa s-a născut ideea de a organiza un eveniment offline. Florin Grozea, împreună cu echipa lui, a dezvoltat un sistem practic cu 9 pași prin care poți obține bani din like-urile de pe Facebook. Sunt foarte multe oportunități online pe care artiștii nu le cunosc sau nu le folosesc pentru că nu sunt conștienți de beneficiile pe care le pot aduce. Dar sunt și destui de mulți artiști pe care nu îi auzi la radio, dar care fac bani din online.

Industria din România se dezvoltă, se adaptează, dar mai e cale lungă până când toți artiștii înțeleg cum funcționează noile tendințe și le adoptă. Un prim pas poate fi acest workshop care are loc pe 27 septembrie în București, la Connect Hub. Detalii despre eveniment găsești pe event-ul de pe Facebook, dar și pe pagina dedicată. Biletul Early (până pe 12 septembrie) costă 90 de lei și îl poți lua de aici. Din 13 septembrie va fi 150 lei, urmând ca la fața locului să fie 250 lei.

Parteneri ai evenimentului: Ove.ro, Deezer, Social Smarts și DJ SuperStore. Acești parteneri vor oferi un mic cadou tuturor participanților.

Nu fac parte din categoria artiștilor, nici a vloggerilor și nici a managerilor, dar mă interesează industria muzicală. Înțeleg cum funcționează, știu schimbările pe care le-a adus Internetul și cum s-a adaptat industria românească, dar doresc să aflu și mai multe informații. De aceea, eu voi fi pe 27 septembrie la Connect Hub. Ne vedem acolo?