Termeni și condiții

  1. Acceptul condițiilor de folosire

Dianacoltofean.ro este un blog fondat, administrat și actualizat de Diana Coltofean.

Folosirea acestui blog este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și, prin urmare, utilizator al blogului dianacoltofean.ro, utilizatorul este de acord să respecte aceste reguli.

Diana Coltofean își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferit de dianacoltofean.ro sau poate suspenda funcționalitatea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a blogului dianacoltofean.ro pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor. Întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, utilizatorilor le revine responsabilitatea să le cunoască și să le respecte. Diana Coltofean își rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare ale blogului care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a blogului dianacoltofean.ro. Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a blogului dianacoltofean.ro, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea, sunt guvernate de legi aplicabile în România.

  1. Dreptul de proprietate

Conținutul (texte + imagini în cadrul cărora nu se specifică altfel) publicat pe acest site se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ este interzisă în lipsa acordului prealabil al Dianei Coltofean.

  1. Dreptul bunului simț

Utilizatorii pot comenta pe acest blog în limita bunului simț. Nu agreez cenzura, dar îmi rezerv dreptul de a nu aproba acele comentarii injurioase, rasiste sau care aduc atingere unei alte persoane.

  1. Date cu caracter personal

Acest blog colectează și prelucrează date personale. Pentru mai multe informații, accesează pagina Politica de confidențialitate și Politica Cookies.

Pentru utilizarea acestui blog este necesară citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.

Vizitarea în continuare a blogului dianacoltofean.ro presupune că înțelegi, ești de acord și ai acceptat termenii și condițiile menționate în această pagină.