Anul trecut, pe vremea asta, scriam pe blog abia de o lună. Urmăream toate evenimentele de online și mi-am propus ca, odată cu blogul, să particip la cât mai multe în anii ce or să vină. Am tăiat câteva de pe listă în primul an de blogging, dar mai am destule. Pe aceasta se află și Social Media Summit București, așa că m-am înscris zilele trecute, după ce am aranjat totul la birou ca să pot merge. Așadar, pe 19 februarie 2016 voi fi la București la Hotel Crowne Plaza pentru primul eveniment Social Media al anului.

social_media_summit_bucuresti

De ce vreau să merg la Social Media Summit București? Pentru că se discută despre strategiile eficiente de promovare în rețelele sociale și tendințele pentru 2016. În plus, la fiecare ediție se lansează în exclusivitate studii realizate de echipa Biz. Anul acesta studiile exclusive sunt următoarele:

  • Blogosfera în România în 2015;
  • Top bloggeri cu care colaborează agențiile și companiile;
  • Top agenții care au lucrat cu bloggerii în 2015;
  • Topul bloggerilor pe 10 nișe;
  • Top canale de comunicare în 2016.

În ceea ce privește speakerii, lista nu este definitivată, voi reveni cu ea de îndată ce va fi publicată. Până acum îi avem pe Cristian Manafu, Bogdan Nițu (Webstyler), Cătălin Teniță (TreeWorks), Raluca Duță (Golin), Nir Refuah (McCann Erickson CEE & CEO MRM Worldwide Bucharest).

Mai multe informații despre eveniment poți citi pe site. 🙂