Odată cu reunirea lotului Olimpiei Cluj și începerea pregătirii pentru grupele Champions League, ia startul #OlimpianLeague, în colaborare cu campioana României. Mai exact, proiectul Și fetele joacă fotbal se alătură Olimpiei Cluj pentru a documenta pregătirea echipei și meciurile din grupe.

Ce se va întâmpla mai exact. Voi fi la Cluj pentru a participa la primul antrenament al fetelor de după vacanță, pentru a le vedea pe Jillian McVicker și Hannah Leinert (transferurile din SUA) la treabă pentru prima oară, voi mai face câteva interviuri ce vor fi publicate pe parcurs etc.

La începutul lui august echipa va pleca în Austria pentru un al doilea stagiu de pregătire, de unde ne vor mai scrie fetele cum e. Pe 15 august lotul se întoarce la Cluj, iar din acea zi voi fi alături de fete, până după meciurile din grupe. Voi sta cu ele la același hotel, voi merge cu ele la antrenamente, la meciuri, și îți voi povesti din interior cum e viața la Olimpia în perioada Ligii.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în perioada aceasta, urmărește haștagul #OlimpianLeague, stai cu ochii pe paginile de Facebook Și fetele joacă fotbal și Olimpia Cluj, pe blog pentru materiale în exclusivitate și pe site-ul olimpiacluj.ro pentru ultimele știri legate de echipă. 🙂