Prima mea iubire a fost sportul, în special fotbalul. Băteam mingea de dimineața până seara, iar visul cel mai mare era să ajung fotbalistă. Pe parcurs, lucrurile s-au schimbat, iar singurul lucru constant din viața mea a fost muzica. Acum am 24 de ani și sunt dependentă de muzică. 

Încă din copilărie ascultam muzică mai mereu. Mai ales vara, toată ziua era televizorul pe Atomic TV. Între timp, gusturile s-au schimbat, muzica underground ocupând playlistul meu aproape în totalitate. Am devenit din ce în ce mai interesată de industria muzicală, mai ales de partea de business, de circuitul unei melodii din faza de idee până ajunge în căștile mele, de marketingul din spatele unui produs muzical. Și pentru că îmi place să fiu altfel, când toți colegii mei își alegeau teme de disertație cu bănci, farmacii, supermarketuri, eu am ales industria muzicală și am cercetat acest circuit, numit lanțul valoric al industriei muzicale. Și în timpul cercetării efectuate, a venit ideea unui blog pe care să scriu despre muzică. Și uneori de sport, pentru că…prima dragoste nu se uită niciodată. 🙂

Blogul a fost o ieșire din zona mea de confort. Eram genul de om mai retras, care nu își spune părerea în public etc. Dar decizia de a deschide acest blog se află printre cele mai bune din viața mea. Scriu aici din ianuarie 2015, timp în care am fost la evenimente pentru bloggeri, la concerte, festivaluri de muzică de tot felul (underground, clasică, jazz etc), am cunoscut oameni faini și mi-am făcut și prieteni. Dar poate cel mai important, este că m-am schimbat foarte mult datorită blogului, dezvoltându-mă atât personal, cât și profesional. 

De ce am scris aceste 17 rânduri? Am primit o provocare din partea trupei Proconsul să scriu povestea mea și a blogului în 17 rânduri. Trupa împlinește 17 ani de activitate, iar băieții și-au spus povestea în 17 rânduri, urmând să sărbătorească pe 7 mai cu un super concert în Berăria H. Alături de ei vor cânta Alexandra Ușurelu, Adi Despot, AMI, Ioan Gyuri Pascu, Alexandra Crăescu, Răzvan Simion, dar și surpriza serii: Gabi Balint.

Detalii găsești pe pagina de Facebook a trupei Proconsul și pe event-ul dedicat concertului aniversar.

Invitati concert Proconsul 7 mai