Okapi Sound s-a pus pe treabă anul acesta. După Drumul spre succes al lui Grasu XXL, M1  al lui Junky, astăzi, 29 mai 2015, Spike a lansat albumul Lumea lui Paul, la șase ani de la ultimul album Rămânem prieteni. Într-un interviu acordat lui Lexi de la HipHopLive, Spike descrie albumul ca fiind puțin mai matur, dar la fel de cretin ca materialele lui de până acum. Spre deosebire de Grasu, el nu vrea promovare intensă, vrea să îi dea drumul și se bazează doar pe Internet. Albumul lui Grasu se găsește în librăriile Cărturești, iar replica lui Spike a fost ”Nu cred că oamenii care merg la Cărturești ascultă Grasu XXL sau Spike. Cred că nici Cărturești nu ascultă.” Da, are dreptate, dar sunt și excepții, eu  de exemplu, am luat Drumul spre Succes din Cărturești pentru că am vrut să îl am și în format fizic.

Albumul este produs de Spike și include colaborări pe refren cu Lori, Guess Who și MefX. Conține 15 melodii, dintre care publicul cunoștea Lumea mea, iar la începutul săptămânii a lansat melodia Încerc, cu un clip super tare.

Tracklistul albumului este următorul:

Albumul este foarte tare. Îl ascult a doua oară. O să îl am pe repeat câteva zile de acum încolo. Îl puteți asculta pe Deezer, descărca de pe iTunes, Amazon, Google Play, cumpăra în format fizic de pe GetMusic.ro.