Azi-noapte mergeam spre casă, când am auzit venind dinspre gangul de sub Turnul Sfatului un sunet de chitară. Deși îmi era deja foarte somn, nu prea voiam să merg acasă, așa că m-am dus să văd cine cântă. Am zis că o fi vreun grup de prieteni care s-a oprit acolo. Da, era un grup de prieteni, dar era trupa Lilies Of The North. Cântau o ultimă piesă, Johnny I Hardly Knew Ya. 

lilies_of_the_north3
Foto: Facebook

Adunaseră ceva bani în cutia vioarei și am văzut că au CD-uri. Până să termine melodia, am scos banii și am avut noroc, era chiar ultimul. Una din fete m-a îmbrățișat și mi-au mulțumit cu toții. Apoi m-am îndreptat spre casă cu un zâmbet imens. Am încheiat o zi frumoasă de FITS cu oamenii aceștia super tari.

Și pentru că mi-au plăcut atât de mult, am ajuns acasă și i-am căutat pe Facebook. Așa am aflat că mai cântă pe Cetății la Pardon și, poate cel mai important, au concert joi, pe 16 iunie de la ora 21:00, la ArtCafé. Nu cred că există în Sibiu un loc mai bun pentru acest concert. Se potrivesc perfect cu atmosfera de acolo.

Trupa Lilies Of The North este formată din Doris Bota – voce, ukulele; Frida Granström – vioară, voce; Tommy Knyckare – chitară, voce, muzicuță. Cântă folk american, iar CD-ul lor conține cover-uri. Tocmai îl ascult a treia oară și îmi place din ce în ce mai mult. Îți las mai jos încă un video, cover-ul meu preferat, iar dacă te-am convins, ne vedem joi la concert! 😀