Până acum nu am scris pe blog despre serialele la care mă uit în prezent sau pe care le-am urmărit de-a lungul timpului. Sunt destule, le-am pierdut șirul sincer, majoritatea sunt cele de pe toate site-urile, deci nu scriu doar ca să mai fie pe net încă un articol despre seriale. Și nici acest articol nu va fi despre serialul The Young Pope, ci despre melodiile pe care le am pe repeat în urma vizionării primului sezon. Sunt doar zece episoade, le-am terminat în trei seri și de atunci tot ascult melodiile. Însă spun doar atât: e în top 3 cele mai bune seriale văzute și abia aștept sezonul doi.

Nada – Senza Un Perche: mi-a rămas în minte dinainte să mă uit la serial, o auzisem la sora mea, ea uitându-se prima la el. M-am mirat, nu e deloc genul ei de melodie, dar…după ce vezi serialul ăsta nu are cum să nu îți placă.

Flume ft. Kai – Never Be Like You: o știam de anul trecut, dar nu mi-a intrat în playlist. Acum sunt în stare să o ascult non stop.

Andrew Bird – Pulaski at Night: pe Andrew Bird l-am descoperit cu ani în urmă, tot într-un serial. Nu mai știu care, dar îmi place foarte mult muzica lui. În 2016 a lansat și albumul Are You Serious, ți-l recomand.

Recondite – Levo: doar instrumental, dar e bun.

Devlin – Watchtower: este instrumentalul piesei lui Devlin cu Ed Sheeran, și este intro-ul serialului. Ambele sunt pe repeat.

Lotte Kestner – Halo: cover după melodia lui Beyoncé, melodia apare în serial în timpul unui discurs emoționant al Papei. Melodia originală este frumoasă, dar acest cover și cel al lui LP sunt mult mai frumoase.

Le-am pus laolaltă într-un playlist pe YouTube, probabil voi mai adăuga după sezonul doi. Iar dacă ești curios să asculți toată coloana sonoră, îți las și un link de Deezer. 🙂

__

Foto: Sky.com