Mai puțin de o lună jumate a rămas până când ne întoarcem pe Aerodromul Măgura pentru Airfield Festival, iar eu sunt deja nerăbdătoare. Airfield este singurul festival din România cu scenă dedicată hip hop-ului, unde au concertat nume precum KRS-One, Mobb Deep, CTC, Macanache, Raku, Professor P & DJ Akilles etc. Noutatea muzicală de anul acesta o reprezintă Birdhouse Gate sau Scena Drum’n Bass, scenă pe care vor urca artiști români din toate colțurile țării. Detalii despre această scenă găsești pe event.

O altă noutate o reprezintă ArtField, o premieră în cadrul unui festival de muzică. Este o provocare care necesită activarea tuturor simțurilor. Îți provoacă ochii și urechile, dar mai ales mintea și sufletul cu concepte unice. Detalii despre ArtField găsești pe site.

Organizatorii festivalului au făcut și alte lucruri faine între timp. Pentru că e un festival în aer liber și pentru că natura trebuie prețuită, au gândit o campanie în urma căreia, la mijlocul lunii aprilie, au plantat 1000 de copaci cu banii obținuți din vânzarea a 1000 de abonamente.

Iar astăzi ne-au arătat programul pe zile.

airfield_ziua1

airfield_ziua2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

airfield_ziua3

airfield_ziua4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anul trecut mă plimbam de la o scenă la alta pentru a prinde cât mai mulți artiști, iar acum deja mă gândesc la lista artiștilor pe care abia aștept să îi aud. O  să fie o ediție memorabilă, ca și cea de anul trecut. Despre ediția anterioară poți citi aici.

Abonamente poți achiziționa de pe Kompostor.ro sau Bilete.ro. Iar acum poți lua și bilete de o zi la preț redus. Dar eu zic că merită abonamentul. 🙂