Airfield Festival a anunțat astăzi a treia serie de artiști ce vor fi prezenți pe Aerodromul Măgura din Sibiu la sfârșitul lunii iunie. Dacă data trecută numele anunțate au fost mai pe placul ascultătorilor de hip hop, iubitorii de muzică reggae nu au fost uitați și vor avea și ei parte de câteva concerte faine. Și eu am zis la prima serie anunțată că sper la câteva nume faine pe zona reggae și le-am primit! 😀

Săptămâna trecută am văzut că a postat Ziggi Recado că va fi în Sibiu pe 1 iulie, dar nu a zis unde, ce și cum. Văzând data, am zis că e clar că vine la Airfield. Și așa este! Probabil artistul meu străin preferat din line-up-ul de anul acesta, care va cânta alături de The Force. Tot pe reggae avem LionRiddims, Mo Fayah, Phlo Da Shaolin, Riddim Bandits Crew, Natty Ned, dar și anterior anunțații General Levy, Dreadsquad & EL Fata, King Julien sau Mega Dillah.

Pe zona de hip hop, după Afu-ra, Dope D.O.D., Looptroop Rockers, CTC, Șatra B.E.N.Z., Nane, Macanache, Raku etc, astăzi s-au adăugat nume precum Jeru The Damaja, Jianu, Cumicu, The Watcher, Dj Wicked sau Exile.

Pe partea mai de chilleală, ca să zic așa, avem Fine It’s Pink, BAB, iar iubitorii de techno se vor distra probabil până în zori alături de Scuba sau Dj Optick.

Mai jos ai afișul cu line-up-ul în mare. Organizatorii urmează să mai anunțe câteva nume pentru o scenă mai mică în luna mai.

A patra ediție Airfield Festival se va desfășura în perioada 29 iunie – 2 iulie. Prețul abonamentelor acum este de 109 lei + taxe, iar dacă vrei să stai în zona de camping, accesul costă 39 de lei. Poți achiziționa pe Kompostor.ro. Stai cu ochii pe event pentru detalii!

Te las cu melodia pe care o aștept cel mai mult la această ediție. 😀