Airfield Festival se desfășoară în perioada 30 iulie – 2 august, pe Aerodromul Măgura de lângă Sibiu, pe un teren de 40 hectare, la poalele munților. 4 zile de festival cu un mix foarte tare: muzică și cel mai mare teren de joacă, unde poți participa la nu mai puțin de 19 activități. Aceste activități sunt:

Dirtpark: acrobații pe două roți ale pasionaților de BMX și MTB, la Airfield participând rideri din toată țara.

Skatepark: special amenajat pentru amatorii de sporturi extreme, aceștia executând scheme spectaculoase.

Ture de mountain bike: dacă te pasionează pedalatul, la Airfield ai parte de un tur ghidat prin împrejurimile Sibiului.

Parkour Oradea: băieții din Oradea vin cu un show foarte tare, îmbinând elemente de parkour și freerunning.

Fotbal: fă-ți echipa și vino la Airfield să te bucuri în același timp de aer liber, spațiu verde și sport!

Volei pe nisip: pe un teren special amenajat, se poate juca volei în echipe de câte 2 sau mai mulți. Cine știe, poate o punem și de un mini-campionat Airfield.

Badminton: nu te gândi că trebuie să vii și cu rachete și fluturași, le găsești aici. Tu trebuie să vii doar cu chef de joc.

Tir cu arcul: asta chiar vreau să încerc și eu cu ajutorul celor de la Anacronism, ei asistându-ne pe parcursul festivalului și ne vor iniția în tainele mânuirii arcului.

Bătaie cu pistoale cu apă: unii se bat cu perne de la IKEA, la Airfield ne batem cu apă.

Photobooth: hai să uităm de poze făcute cu telefonul și să imortalizăm momentele de la Airfield în cabina foto.

Garaj rock: știi sau nu știi să cânți la vreun instrument, poți să te distrezi cu instrumentele din garajul de la Airfield. Cine știe, poate îți faci noi prieteni și o puneți de o trupă.

Let’s be creative: mai știi când te jucai avioanele la școală în timpul orelor? Sau încercai să nimerești prietenii la rațele și vânătorii? Dar când te blocai la fazan sau săreai la șotron? La Airfield poți retrăi copilăria alături de cei de la Magic Hands Studio.

Bărboși: băieți, puteți să vă bateți în bărbi la Airfield, adică să vă măsurați barba cu barbometrul. Dar cei de la barber-shop mobil ți-o pot și aranja.

Workshop de desen și pictură pe față: creativitate în mijlocul naturii! La Airfield poți învăța și experimenta tehnici de pictură și desen în aer liber.

Atelier handmade: cu ajutorul celor de la Incubator 107 poți să îți confecționezi un suvenir, care să îți amintească mereu de clipele faine de la Airfield.

Teatru BIS: poate ți s-a făcut deja dor de teatru, la o lună de la FITS. Nu-i bai! 15 artiști te vor surprinde cu niște producții în spații inedite.

Workshop de improvizație: într-o atmosferă degajată, ca între prieteni, poți practica diferite tipuri de improvizație.

Workshop de pantomimă: dă frâu imaginației la Airfield în cadrul workshopului de pantomimă. Scena e a ta!

Baloane uriașe de săpun: mai ții minte când rămâneai fără material pentru baloane de săpun și combinai apă cu PUR-ul mamei? Hai să fim din nou copii și să ne distrăm cu niște baloane uriașe.

Pe zi ce trece, aștept din ce în ce mai mult data de 30 iulie. O să fie super distracție și vom rămâne cu niște amintiri minunate. Hai și tu la Airfield Festival! Poți achiziționa bilete la preț redus (219 lei) până pe 29 iulie sau preț întreg (269 lei) la fața locului, dar găsești și bilet de o zi cu 70 lei. Pentru mai multe informații intră pe site-ul airfield.ro

Mai jos ai harta Airfield ca să vezi cam pe unde îți vei petrece cele 4 zile.

harta_airfield