Am tot ascultat melodiile din primul articol cu melodii pe repeat, dar au intrat în playlist și altele. Dacă prin septembrie mă gândeam că vine decembrie și eu încă ascultam melodiile preferate de anul trecut, acum mă gândesc cum fac să am doar top 10 melodii internaționale preferate.

Sigma ft. Birdy: Find Me: albumul Life lansat la sfârșitul anului trecut este unul din preferatele mele, știam deja cam toate melodiile de pe el, fiind lansate ca single-uri pe parcursul anilor. Dacă anul trecut Coming Home a fost în topul preferatelor mele, anul acesta sigur își va găsi loc melodia asta. Combinația dintre Sigma și Birdy este perfectă!

OneRepublic – Future Looks Good: recomand tot albumul Oh My My, consider că este printre cele mai bune lansate anul acesta, iar piesa asta a intrat în heavy rotation.

Rag’n’Bone Man – Human: mi-a tot apărut melodia asta la recomandate, dar nu mi-a venit să o ascult. Până am ajuns la Cluj, unde am dat drumul la televizor și am ascultat-o involuntar. E ce trebuie.

Fantome – Venus: sub umbrela Culese Din Cartier, cele două fantome mă surprind cu fiecare piesă nouă. La prima audiție îmi aduc aminte că mă concentram la altceva și s-a pierdut, a trecut pe lângă mine. Dar i-am mai dat un play zilele trecute și nu mă mai satur de ea.

Bonus: proaspăt din cuptorul celor de la The xx.  Au anunțat și că vor lansa un album pe 13 ianuarie 2017.