Calificare în 16-imile Champions League. Campioană a României. Câștigătoarea Cupei României. Nici un meci pierdut! Acesta e bilanțul Olimpiei Cluj de când, printr-o binecuvântare a sorții, am avut șansa de a antrena fetele legitimate aici. Nu a fost ușor. Am venit cu o filosofie nouă într-un grup nou. Șansa mea a fost că fetele au înțeles de la început ce vreau și au dat totul pentru a face din Olimpia o echipă de valoare în Europa.

Împreună am avut un singur scop: să câștigăm fiecare meci, pragmatic, organizat, disciplinat. Eu zic că am reușit, suntem în 16-imile Champions League, calificare obținută în premieră la noi acasă, pe un stadion de care mă leagă multe amintiri. Speram că bucuria mea și a fetelor să fie împărtășită de toți, în seara de după calificare am simțit o dezamăgire pentru că mă așteptam la o altă reacție din partea unor oameni din jurul nostru. Cred ca fetele astea merită mai mult, e doar părerea unui antrenor care nu are experiență în fotbalul feminin!

Ce urmează? Doar Dumnezeu știe. Voi alege ce e mai bine pentru mine și familia mea! Mulțumesc fetelor, v-am spus că indiferent de rezultat, voi sunteți campioanele mele! Mulțumesc Alin Cioban! Mulțumesc celor care ați fost cu inima curată alături de noi!!!