După ce în luna decembrie au fost anunțate nume precum Jamie Woon, GOLAN, byron, Spike sau CTC, iar săptămâna trecută am aflat alături de cine petrecem până în zori la scena techno, astăzi organizatorii Airfield Festival ne-au făcut câteva surprize plăcute. Eu abia aștept să mă întorc pe Aerodromul Măgura la sfârșitul lunii iunie.

Astăzi au fost confirmați următorii artiști: Otherside (tocmai și-au lansat primul album), The Amsterdams, ROA, Daughter, PRhyme, Gojira & Planet H, Grasu XXL, Robin and the Backstabbers, dar și MC-ii Phunk B, J Saw și Gazah.

Airfield Festival se desfășoară pe Aerodromul Măgura, între 30 iunie – 03 iulie 2016. Va fi foarte fain așa că îți recomand să îți iei abonament din timp. Nu vei regreta! 🙂 Dacă nu mă crezi, am scris și anul trecut despre festival, poți citi aici.

Ce îmi place este că, pe lângă hip hop, voi asculta și destul de multă muzică indie. Airfield este singurul festival din România cu scenă dedicată hip hop-ului și pot spune că anul trecut, în afară de marile nume de la scena principală, această scenă a adunat cei mai mulți oameni în public, iar de line up se ocupă Vlad Dobrescu.

Line up-ul în momentul de față arată în felul următor și vor mai urma noi nume:

line_up_airfield_festival

După cum poți vedea mai sus, abonamentul la preț de early bird este 149 RON și îl poți achiziționa de pe Kompostor.ro sau din rețeaua bilete.ro.