În această săptămână s-au jucat meciuri amicale internaționale, prin urmare nu avem foarte multe de relatat în retrospectivă. Dacă s-a luat pauză și în puținele țări care încă nu și-au aflat campioanele, în Spania s-a desfășurat Copa Andalucia, iar în Elveția tocmai s-a încheiat sezonul.

Suedia – Division 1, Norra Götaland, etapa 9

QBIK 2 – 1 Töcksfors IF

După egalul din etapa trecută, Töcksfors IF pierde din nou. Gazdele au deschis scorul în minutul 20 prin Agnes Eklund Ramböl, iar Andrea Herczeg a egalat un sfert de oră mai târziu. Dar chiar înainte de fluierul final al primei reprize, Carolina Karlsson stabilește scorul partidei și QBIK  ia cele trei puncte. Andrea a fost schimbată în minutul 72 cu Frida Andersson Rosenkvist. Pentru că echipa IFK Skoghall DF a fost eliminată din competiție, Töcksfors IF se află acum pe ultimul loc (11) cu cinci puncte.

Spania, Copa Andalucia, semifinală & finală

Granada 1 – 2 Sporting Huelva

După o primă repriză fără goluri, în mai puțin de zece minute au stabilit soarta partidei. Gazdele au deschis scorul în minutul 62 prin Cometti, însă Anita a egalat în minutul următor din penalty. În minutul 69 Martin – Prieto și-a dus echipa în finala Cupei Andaluziei. Elena Pavel a fost integralistă.

Real Betis 1 – 3 Sporting Huelva

La doar o zi după semifinală, Sporting a jucat finala cu Real Betis. Martin-Prieto și-a trecut în cont o dublă în prima repriză, însă imediat după revenirea de la cabine, Marta a reușit să reducă din diferență. Analu însă a marcat ultimul gol al partidei în minutul 78 și a asigurat echipei sale câștigarea Cupei Andaluziei pentru al treilea an consecutiv. Elena Pavel a fost schimbată în minutul 79.

Elveția – Nationalliga B, Abstiegsrunde, etapa 6

FC Therwil 5 – 1 FC Aïre-le-Lignon

Aïre-le-Lignon a început bine meciul și a deschis scorul în minutul 17 prin Mirela Jakupi, dar la scurt timp s-a văzut egalată. Cu un egal la pauză, gazdele au ieșit foarte hotărâte și primele cinci minute ale reprizei secunde au marcat de două ori, prin Heidi Hertig și Andrea Frei. Scorul final al partidei a fost stabilit de dubla Ninei Meyer. Daniela Gurz a fost integralistă. FC Aïre-le-Lignon se află pe locul patru cu 34 de puncte, rămâne în liga a doua și își îndeplinește astfel obiectivul setat la început.