Webstock, cel mai important eveniment de Social Media din România, se desfășoară anul acesta pe 2 octombrie, tot atunci decernându-se și Webstock Awards.

Anul acesta există o nouă categorie, și anume Intel Online Personality of the Year, mai bifându-se o premieră odată cu aceasta: publicul își votează favoritul. Trebuie să alegem cea mai activă prezență din online-ul românesc, adică acele persoane care se exprimă prin intermediul blogurilor, site-urilor și au o prezență activă în rețelele sociale. Personalitatea Online a Anului este acea persoană care a creat comunități sau este recunoscută ca o voce importantă într-un domeniu, dar și care este implicată în diverse activități online cu impact direct asupra unor comunități.

Până pe 27 septembrie îl poți vota aici pe cel care consideri tu că s-a remarcat cel mai bine în online-ul românesc, iar pe 2 octombrie aflăm cine este. 🙂

P.S. Dacă activitatea ta zilnică implică lucrul cu rețelele sociale, participă la studiul State of Social Media Employment.