Dacă săptămâna trecută am ales melodii ale unor artiști mai puțin cunoscuți (în afară de Hi-Q), săptămâna aceasta am ales melodii ale unor artiști care au avut hituri, dar și melodii care au rămas neobservate.

  1. Mikky Ekko – Smile: tipul e cel care a colaborat cu Rihanna pe Stay, după acest succes credeam că va avea zeci de milioane de vizualizări. Melodia am auzit-o în trailerul filmului Paper Towns, pe care nu l-am văzut și nu îl voi vedea pentru că nu m-a atras. Însă melodia asta este bestială și o ascult zilnic de câteva ori. Poate că încă nu a prins pentru că nu a prins nici filmul deocamdată.
  2. Patrice ft. Selah Sue – Faces: lumea îl știe pentru Soulstorm și…cam atât. Mă refer la majoritatea, nu la fanii care merg la concerte, ascultă albume etc. Melodia cu Selah Sue este de pe albumul lansat în 2013, The Rising of the Sun.
  3. Eminem ft. Sia – Beautiful Pain: cine nu a auzit de Eminem? Toate melodiile lui au zeci, sute de milioane de vizualizări pe net, omul e iubit, adorat, idolatrizat. Și, cu toate acestea, melodia asta abia are 4 milioane de vizualizări + alte câteva la clipuri neoficiale. Nu înțeleg de ce. Piesa Guts Over Fear, tot cu Sia, are peste 80 milioane de vizualizări. Un motiv ar putea fi că piesa a apărut doar pe varianta deluxe a MMLPII, dar apoi a fost lansată cu clip, deci se anulează motivul.
  4. Asaf Avidan – Love it or leave it: în 2012 ne-a bombardat melodia One Day, nu puteai scăpa de ea. Toată lumea o fredona, se auzea din toate mașinile, pe toate radiourile. Dar omul mai are și alte melodii. De exemplu Love it or leave it, 4 milioane de vizualizări. Și e faină rău, zic eu, mai ales datorită vocii lui.
  5. Gojira & Planet H ft. Delia – În culori: când am scris articolul despre Delia, am uitat de melodia asta, nu știu cum pentru că e una din preferate (nu preferată de-a Deliei pentru că nu-s fan, ci melodie preferată all time). A fost lansată la RMA 2013 și chiar credeam că va prinde, deși era diferită pentru acea vreme. Dar nu a prins, pentru că nu e cu alcool, cum ne noi și alte cele. Aa da…și e mai dubstep.