Ascult muzică mereu, dar spre deosebire de alte săptămâni în care am un playlist, săptămâna aceasta am ascultat doar câteva melodii pe repeat.

Lorde – Team: nu știu cum nu am dat de melodia asta până acum. A fost lansată de aproape 3 ani și nu am auzit-o. Mi-a apărut la recomandate și i-am dat play. Replay. Iar replay. Apoi loop.

Céline Dion – L’étoile: la început de septembrie îmi apăruse pe Deezer noul album lansat de Céline, Encore un Soir, și i-am dat play din curiozitate. Având în vedere că nu e genul meu, albumul sună bine, deși nu înțeleg nici măcar un cuvânt. L-am ascultat o dată, apoi am uitat de el. Zilele trecute, după ce am pus o melodie de-a ei în playlist-ul de fotbalistă, a început să îmi apară la recomandate. Așa mi-am adus aminte de melodia asta pe care am ascultat-o mai mult decât am ascultat-o în total pe Céline Dion până acum.

Kaleo – Save Yourself: după ce au cântat Way Down We Go într-un vulcan, băieții au cântat și pe un iceberg. E genul de melodie pe care nu poți să o asculți doar o dată. Trebuie să îi dai replay.

Lady Gaga – Million Reasons: ascultasem melodia imediat după ce a lansat-o. M-a surprins, este frumoasă, dar nu m-a prins. Asta până vineri, când am dat de live-ul de mai jos…

Walkins On Cars – Speeding Cars: melodia este din 2015, dar abia am descoperit-o. E pe repeat atât pentru melodie, cât și pentru clip. Vai, cum e clipul!