Maria Cojocaru este din Sibiu și a participat în sezonul doi al emisiunii Vocea României. A întors scaunele în câteva secunde cântând Mercedes Benz fără muzică și desculță. A fost eliminată în galele live, unde Horia Brenciu i-a dat drumul cu greu. Dar s-au reîntâlnit anul trecut la X Factor, unde a încântat din nou juriul și publicul cu Something’s Got a Hold on Me, aici fiind eliminată de Ștefan Bănică Jr.

Între timp a mai avut câteva concerte locale, a cântat și cu Horia Brenciu la concertele lui (chiar după Vocea României). Iar ieri a avut un concert alături de chitaristul Claudiu Daniele, zis Ghebe. Când am ajuns acolo era gol localul, dar s-a umplut și ce mi-a plăcut e că au fost foarte mulți cunoscuți de-ai Mariei și era o atmosferă din aia faină, mai intimă, ca între prieteni. Iar chimia dintre ea și Ghebe ajută la toată această atmosferă.

Maria Cojocaru are o voce foarte faină. Are un stil al ei, știe să se joace cu vocea și are un playlist care i-o pune în valoare. Ne-a încântat cântând Come Undone a lui Robbie Williams, cu un Trick Me – Kelis în variantă acustică beton, I Can’t Dance de la Genesis. Mi-a făcut pielea de găină cu Dirty Diana, momente în care ne uitam cu o prietenă una la alta și eram ceva de genul bă, ești nebun ce voce are!! M-a cucerit cu No Woman No cry, pentru că…Bob Marley!! Apoi mi-a revenit pielea de găină la Knockin’ on Heaven’s Door, iar după alte câteva melodii, m-a lăsat mască la ultima, The Lost Song, una din melodiile mele preferate. Frate, cum poate să o cânte!

Și știi sentimentul ăla când pleci de la concertul trupei tale preferate și ești super încântat, cu o energie incredibilă și te simți extraordinar? Așa mă simțeam eu ieri în drum spre casă. Aveam un zâmbet din ăla tâmpit pentru că eram încântată de ce am auzit, pentru că mi-a transmis emoție așa cum trebuie să transmită un artist adevărat. Nu contează că nu are melodiile ei proprii, a fost un concert de cover-uri fenomenal! Iar eu abia aștept să merg la următorul!

Uite aici cu ce m-a cucerit pe viață.

Cât despre localul The Letter, mi-a plăcut de cum am intrat. Vinyl-uri pe tavan, postere pe pereți, postere prin baie. Prețurile foarte ok, staff ospitalier, recomand! Îl găsești pe Calea Dumbrăvii nr. 36, et. 1.