După şase ani de aşteptare, sute de oameni au cântat împreună cu Spike în cadrul concertului de lansare al albumului Lumea lui Paul, care a avut loc vineri în club Colectiv din Bucureşti. Spike a urcat pe scenă după ora 12, dând drumul La treabă. Clubul a erupt la fiecare melodie nouă, dar şi la melodiile mai vechi ale artistului, cântând fiecare vers.

Ca să fac trimitere la o discuţie de la ICEEfest, artistul a adunat fanii activi la acest concert, fanii care dau banii pe un bilet şi pe un album la care s-a muncit, un album pe care Spike l-a făcut pentru el şi nu pentru milioane de vizualizări.

spike_colectiv_lumealuipaul1

Din păcate, Grasu XXL şi Guess Who au avut concerte prin alte părţi, printre invitaţi aflându-se MefX pentru Soldaţi de jucărie, Maximilian – Didaia şi Lori la melodia Suflete pereche. Nu ştiu cine e fata asta şi când ascultam albumul mă întrebam oare cum sună vocea ei live. Ei bine, mi s-a făcut pielea de găină când am auzit-o.

După un concert care aş fi vrut să nu se mai termine, Spike a stat la poze şi a dat autografe. Sunt curioasă câţi au cumpărat albumul în format fizic, având în vedere că albumul se găseşte şi pe YouTube. Nu am auzit nimic despre un eventual turneu prin ţară, dar dacă se face sigur va fi unul de succes.

Pozele sunt preluate de la Colectiv, Eragon Vibes şi Marpha Hip Hop.