În această dimineață am fost la hotelul unde este cazată naționala de fotbal feminin a României pentru a mai lua câteva interviuri fetelor (Acestea vor apărea în săptămânile următoare). Am continuat să le întreb și cu ocazia asta ce melodii ascultă, mai exact care sunt melodiile lor preferate, pentru a le adăuga în playlistul de fotbalistă. Și mi-au zis că nu este neapărat preferată, dar hitul cantonamentului este…Ca la Amsterdam a lui Costi Ioniță și Alberto.

Foto: FRF
Foto: FRF

Sigur ai și tu o melodie care te motivează. Sau o melodie pe care o asculți când ești trist sau fericit. Ei bine, aceasta este melodia care le motivează pe fete în drumul lor către Euro, deoarece turneul final se va desfășura în Olanda. Fiecare jucătoare are melodia ei motivațională, cu siguranță, dar cred că este extrem de important să fie și ACEA piesă care să motiveze grupul, să îl unească și mai mult.

După victoria cu Ucraina, fetele au dansat în holul hotelului, cântând versurile acestei melodii. (video aici). S-au eliberat de emoția și tensiunea meciului. Imaginează-ți cum vor fi marți, după meciul cu Grecia, reprezentativă pe care au învins-o cu 3-1 în meciul anterior.

Când mi-au spus fetele de melodie, am început să râd. Dar, după ce am ascultat-o, le-am înțeles. Și cred că este melodia perfectă pentru acest cantonament. Obiectiv vorbind. 😀

Fetelor, după meciul de marți vreau să vă aud cântând „Zbooor în Țara Lalelelor”! 🙂