Primul single lansat de Anda Dimitriu după Vocea României, Pentru Totdeauna, s-a aflat pe podium în topul melodiilor preferate în 2015. Abia așteptam lansarea următoarei melodii. Iar astăzi Anda a scris pe Facebook că lansează un nou single. Nu mă așteptam să fie acesta.

Auzisem o variantă în lucru a acestei melodii prin ianuarie, cu Spike și o altă voce feminină, și era ok. Chiar mă întrebam când lansează Spike piesa aceea. Apoi, văzusem că Anda filmează clip. Văzusem că și Spike lucrează la un clip. Tot nu mă așteptam la colaborare între cei doi. Dar rezultatul colaborării este perfect! Anda are o voce caldă, calmă, care transmite exact cum trebuie această melodie. Iar Spike este mai prietenos în versuri decât suntem obișnuiți cu el.

Melodia este lansată sub egida Roton, iar muzica este produsă de Vlad Lucan. Textieri sunt Spike și Marian Dorobanțu. Clipul, în regia lui Spike, este și el unul fain. Îmi place cum amândoi își ascund inima cu hainele (dacă asculți piesa înțelegi că îi lipsește o parte), apoi le arată, ca la final cele două părți să devină o inimă întreagă.

Rețeta este una de succes, strofe mai rap digerabile (acestea chiar pot fi digerate de oricine) și voce feminină pe refren. Am văzut deja la Grasu XXL ft Ami, Vescan ft. Alina Eremia etc. Acum nu ne rămâne decât să urmărim evoluția acestei melodii. Eu zic că va avea succes! 😀