Cinci zile ne mai despart de startul celei de-a treia ediții a Airfield Festival, care se desfășoară între 30 iunie – 3 iulie la Aerodromul Măgura din Sibiu. Și pentru că mai sunt doar cinci zile, iar tu îți mai poți lua abonament, îți voi spune cinci motive care să te convingă să vii.

Muzica

Anul acesta vor fi nu mai puțin de 6 scene: Main Gate, Rap Gate, Techno Gate, Acoustic Gate, Promoter Gate și Drum & Bass Gate. Îți spun și câteva nume: Daughter, PRhyme, Nneka, Jamie Woon sau Immortal Technique. Dar și din România: Grasu XXL, Spike, CTC, byron, Golan, Macanache sau Robin & The Backstabbers. Aceștia sunt doar câțiva din artiștii alături de care ne vom distra timp de patru zile pe aerodrom. Dacă asculți hip hop, indie sau techno, locul tău de distracție în weekend-ul următor trebuie să fie Aerodromul Măgura!

airfield_line_up

Spațiu inedit

Organizatorii au luat un aerodrom, l-au combinat cu muzică, artă, natură și sport și au creat un festival unic. Festivalul se desfășoară în mijlocul naturii, pe un câmp. Verde cât vezi cu ochii, fără blocuri, fără nimic care să îți amintească de agitația din oraș. Deci e locul perfect în care să vii și să te rupi de realitate pentru patru zile. Și poți dormi la cort în zona de camping cu 39 lei.

Oamenii

Oamenii de la Airfield sunt în același film cu tine, sunt genul tău de oameni, ascultați aceeași muzică. Te poți împrieteni cu ei stând la foc, seara la o narghilea, sau cântând împreună cu ei la concertul artistului tău preferat. Nu vezi pițipoance, nici cocalari. Ai bikeri, ai skateri, ai rapperi, ai artiști, ai oameni faini într-un loc fain.

Distracție în aer

În timpul zilei ne poți vedea de sus. Adică poți zbura cu paramotorul, cu avionul, te poți ridica cu balonul, dar poți sări și cu parașuta. Deci, adrenalină maximă. Hai zi-mi, la ce festival de muzică din România mai faci asta? 🙂 Detalii despre aceste activități găsești pe event.

Sport și alte activități

Dacă ești biker sau skater nu te vei plictisti în timpul zilei. Ai zone special amenajate să ne arăți ce știi să faci. Dacă ești bun, poate te interesează un concurs special pentru tine. De asemenea, poți juca fotbal sau volei alături de prietenii tăi. În plus, vor fi multe alte activități organizate pentru tine, dar și pentru copii. Deci, dacă ai, nu trebuie să îți faci griji că nu ai cu cine să îi lași. Se vor distra și ei la Airfield. Despre câteva din activitățile acestea, găsești info aici.

Te-am convins? Sper că da!

Abonament îți mai poți lua cu preț redus până în ziua festivalului, acum e 239 lei. Atunci va fi 289 lei. Dar dacă nu vrei să vii patru zile, ai opțiunea de a-ți lua și bilet de o zi. Bilete și abonamente găsești aici.

P.s.: Dacă nu vrei să dormi la cort, nu te obligă nimeni. Dormi în Sibiu și faci naveta, Aerodromul Măgura e doar la 5 km de oraș. 🙂

P.s.s.: Îți las mai jos programul pe zile, scene și ore. Ne vedem acolo!