Pentru că astăzi sărbătorește 3 ani, Ursus Cotton Pub a organizat o petrecere aniversară cu un invitat special: Carla’s Dreams, pentru prima oară în Sibiu. Și pentru că petrecerea aniversară este cu invitații, care sunt limitate și nu oricine primește bănuiesc, s-a anunțat că se organizează încă un concert Carla’s Dreams, dar cu bilete, pe 24 martie, adică ieri. Luni era sold out.

Când am ajuns acolo, am zis că am nimerit la Fratelli sau ceva. Toată lumea la 4 ace. Și am zis #CredCăSuntExtraterestru. Dar nu. Ieri nu eu eram extraterestrul. Ci oamenii din jurul meu. Înainte de concert, au apărut niște cefe late, adică tipi umflați cu pompa la sală, alături de pițipoancele lor. Aveau rezervată masa fix din fața scenei. Urlau cămășile pe ei, iar tipele abia se mișcau în rochiile mulate.

carlas_dreams_cotton

În sfârșit a început concertul. Băieții sunt foarte energici, au făcut show, iar publicul a cântat cu ei. Evident că a cântat Sub pielea mea, Cum ne noi, Te rog și POHUI, că Născut în Moldova sau Lumea mea nu sunt hituri și nu sunt pe radio, deci lumea bună a Sibiului nu le cunoaște. La un moment dat, între două piese, uitându-se la masa din fața scenei (unde stăteau cefele late), Sergiu (liderul grupului Carla’s Dreams, așa își zice. Sursa.) întreabă: Nu vă supărați, dar cine sunt oamenii aceștia? Sunt VIP-uri? E masa VIP-urilor? Ăia au rămas blocați. Nu știau ce treabă are cu ei. Păi tu, ceafă lată, stai nemișcat la un concert și nici nu cânți versurile, nimic. Sergiu le-a dat de înțeles că sunt din alt film, nu se prea potrivesc acolo la concertul lor, fără supărare, evident. :)) Mi-a plăcut că ei nu ies de pe scenă pentru a fi chemați la bis pentru că se pierde vremea și nu are rost. Așa că au cântat încă o dată Sub pielea mea și s-au retras.

Concertul a fost foarte fain, puțin cam scurt, dar mi-a dat o stare de bine și abia aștept să îi revăd. Iar băieții au fost surprinși de atmosfera din Sibiu, spunând că a fost peste așteptări. Am fost pentru prima oară în Cotton și, probabil nu ajungeam aici prea curând, dacă nu era concertul. Dar La Mulți Ani!