Revista Biz organizează a șaptea ediție a evenimentului Social Media Summit, care anul acesta va avea loc pe 1 martie la Hotel Radisson Blu. Este ziua în care se adună oamenii online-ului și descoperă peisajul social media în 2017. Mai exact, vedem care sunt strategiile eficiente de promovare în rețelele sociale, care sunt cele mai bune campanii ale anului trecut și care sunt tendințele pentru anul acesta.

La Social Media Summit vom afla care este topul bloggerilor cu care au colaborat cel mai bine agențiile în anul 2016, topul agențiilor cu care au colaborat cel mai bine bloggerii, dar și un top al celor mai buni bloggeri generaliști sau pe categorii (tehnologie, travel, design, paraneting, fashion, food etc.) Noutatea din acest an este că aceste topuri vor fi lansate printr-un nou proiect editorial – eBook Digital Report.

O altă noutate a acestei ediții o reprezintă o sesiune de debate pe tema Online vs. Mass-Media Tradițională, moderată de Radu Atanasiu (Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management Romania). Se va dezbate după regulile competițiilor de formal debate, cu două echipe pregătite cu argumente pro și contra, un cronometru și un juriu competent și imparțial. Programul complet este aici.

Printre speakerii acestei ediții se află Cristian Manafu, Mikey Hash, Mugur Pătrașcu, Alex Negrea etc, pe site găsești lista completă și detalii despre ei. Mai ai timp să te înscrii, dacă ești blogger ai acces gratuit (în limita locurilor disponibile), iar taxa de participare este de 75 euro. Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare, oamenilor de marketing și vânzări, dar și bloggerilor. Deci, ne vedem acolo!