Lana del Rey are câteva melodii care mi-au plăcut la momentul lansării lor, dar pe care nu pot să le mai ascult. Sunt prea lente, sunt prea..depresive. Cred că m-am schimbat destul de mult din punct de vedere al gusturilor muzicale și nu mai pot asculta multe melodii care îmi plăceau pe vremuri. Nu le mai simt. Nu îmi mai transmit nimic.

De exemplu, Ride, Born to Die, National Anthem, Summertime Sadness, ăstea sunt melodii faine, dar dacă îmi sar în playlist, dau la următoarea.

Am văzut că a lansat Lana del Rey albumul Honeymoon în urmă cu câteva zile. L-am pus într-o seară să îl ascult și pe la jumătatea melodiilor dădeam la următoarea pentru că nu mai suportam stilul ei. Nu l-am putut asculta pe tot. A doua zi eram la serviciu, trebuia să fac o treabă mai creativă așa că mi-am băgat căștile. Am zis să mai încerc o dată albumul ei, dar tot nu m-a prins.

Lana del Rey album

Melodiile sunt mult prea lente, parcă ar fi același instrumental și ar cânta alte versuri. Singura care e mai ok e High by the Beach, te bagă într-un anumit film și îmi place partea de refren. Dar nici asta nu e o melodie pe care aș pune-o în playlistul pe care îl ascult zilnic.

Muzica Lanei del Rey este prea lentă, prea tristă și te bagă în depresie. Stau și mă gândesc, oare cum e la concertele ei? Plânge toată lumea?

Oricum, dacă vrei să plângi, ascultă melodia Honeymoon. Sau oricare alta de pe ultimul album.

Dacă ar fi fost mai ok, aș fi încercat să scriu o recenzie de album, dar cum nu reușesc să ascult melodiile până la capăt, nu am cum. Data viitoare 🙂