E ACEA perioadă a verii în care se apropie cu pași repezi cea de-a 23-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS). Doar două zile ne mai despart de momentul în care orașul va fi învăluit de atmosfera incredibilă a festivalului.

fits 2016

În primul an în Sibiu nu prea știam eu care e treaba cu FITS, dar m-a cucerit din prima zi. În fiecare an, abia aștept luna iunie. După câteva luni practic moarte, orașul prinde viață, intră cu totul în atmosferă, parcă și oamenii sunt altfel. Efectiv mă fascinează cum se poate schimba orașul în timpul acestui festival.

Iar dacă în anii trecuți eram în febra examenelor și nu am putut să mă bucur de întreaga experiență FITS, anul acesta voi profita din plin și în fiecare zi voi alerga de la un spațiu la altul pentru a vedea cât mai multe spectacole.

Ca în fiecare an, vom avea expoziții foto, SibiuBookFest în Piața Mică, spectacole indoor și outdoor, concerte, conferințe, seminarii, workshop-uri etc. Întreg programul îl găsești aici, iar bilete găsești aici.

Odată cu această ediție a fost lansat și blogul FITS pe care poți citi povești de la edițiile anterioare.

Eu abia aștept să înceapă FITS 2016. Acum îmi fac programul. 😀