Băieții ăștia au avut mereu un stil care m-a făcut să dau replay câtorva melodii care mi-au atras atenția. Prima care mi-a plăcut de la ei a fost Never be alone, pe asta încă o ascult. Ieri au lansat melodia Forever 23. Știind că ei lucrează și cu Voltaj, m-am dus cu gândul la Tânăr vreau mereu să fiu, să trăiesc așa cum știu, ca la 20 de ani, fără griji și fără bani.

Revenind la Forever 23, aceasta este o producție Metropolitan Records, piesa a fost scrisă de Silviu Păduraru (Dave Pryce) și Răzvan Alstani (Victor de la Peña), versurile fiind semnate de Andrei Leonte și Dragoș Chircu, iar regia videoclipului îi aparține lui Anthony Icuagu.

deepside_deejays_forever23

Băieții de la Deepside Deejays spun că „Forever 23 este despre cei care se simt mereu tineri, liberi și care trăiesc fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Sound-ul piesei este inspirat din energia pozitivă pe care o avem zi de zi, dar și de energia pe care o primim din partea publicului la concertele noastre. Videoclipul a fost filmat lângă București, într-o zi extrem de călduroasă, cu o echipă minunată alături de care ne-am simțit foarte bine și suntem siguri că o să observați asta și în videoclip.

Melodia este lansată în plină vară și se anunță a fi un hit al verii.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NREP748pmR0]