Cine nu o știe pe Oana Radu? Toată lumea o știe pe Oana Radu pentru că toată lumea a auzit hitul ei „Tu”. Dar cine știe că ea a participat la Mamaia și la Vocea României, unde a cântat printre altele melodie de la Adele? Tipa are voce și consider că trebuia să continue pe linia pe care a pornit.

A vrut TV, radio etc..prin urmare a scos „Tu”…și a devenit super hit. Pentru unii. Pentru mine melodia e egală cu 0. O ascultasem din curiozitate pentru că toată lumea o posta pe Facebook și am zis să văd și eu minunea. Nu am rezistat să o ascult până la final. Dar am rezistat să mă uit la Mircea Badea făcând mișto de ea. Și astăzi am văzut clipul de la Wow Biz, unde Oana Radu practic și-a făcut fanii inculți și proști, care scuipă semințele pe jos. A mai zis că dacă publicul ei ar fi inteligent și ar înțelege muzica, ar lansa altfel de melodii. După treaba asta, te-ai aștepta să nu o mai asculte nimeni pentru că toți s-ar simți jigniți.

Dar nu asta s-a întâmplat. Pentru că după ce a mai avut câteva melodii în colaborare cu unii pe care nu îi știu, a lansat melodia „Ea a fost prima” alături de Pacha Man. Și are în continuare succes. Nu știu dacă lumea a ascultat-o cu atenție pentru că o văd peste tot cu declarații de dragoste pentru persoane. Eu înțeleg că e vorba de muzică, muzica fiind prima, nu o EA a fost prima, dar poate analiza mea pe text nu e corectă. Încă ceva, dacă ne uităm la comentarii, observăm că melodia are succes datorită copiilor care o urmăresc pe Tequila. „Clau de la Tequila” se repetă de foarte multe ori și lumea reacționează de parcă ar fi Michael Jackson.

Dacă dăm play la cele două melodii în același timp, vedem că nu se deranjează una pe cealaltă pentru că seamănă destul de mult. Un fel de F. Charm cu gradele și codul roșu.

Repet, Oana Radu are voce, dar trebuia să meargă pe alt gen de melodii, pe care să le asculte și „oamenii inteligenți și care înțeleg muzica”, după cum spune chiar ea.

Da! E chiar ea, Oana Radu.