#maimusic (I)

Oamenii de la HaHaHa Production au avut o idee foarte tare: să lanseze 31 de melodii în 31 de zile. De ce e idee faină? Pentru că nu s-a mai făcut o astfel de campanie la noi în țară și au venit cu ceva nou. Toate melodiile sunt lansate cu clip oficial, asta costă și bani, dar investiția eu zic că merită și se recuperează. Practic HaHaHa va domina Youtube-ul luna asta și, în plus, își promovează toți artiștii. Dan Fințescu a scris un articol tare pornind de la campania HaHaHa. 

Chiar dacă duminică este ziua pentru Retrospectiva muzicală a săptămânii, în fiecare vineri a acestei luni o să fac retrospectiva #maimusic pentru că e ceva mai special. Deci, în prima săptămână cei de la HaHaHa au lansat următoarele melodii (despre primele trei am scris și în retrospectiva săptămânii trecute):

Cabron – Adu-mi o bere: la o a treia ascultare, melodia e chill, dar nu mă încântă.

Jazzy Jo- Maea: îmi place că e funky. E altceva în comparație cu ce se scoate pe piață în ultimul timp.

Diana –  I love you, by the way: cum am spus și data trecută, îmi place că e cântată la chitară. Dar devine plictisitoare pentru că nu are un moment de erupere..e pe aceeași linie.

Silviu Pașca – Think about us: melodia asta are ceva care mă face să dau replay. E faină, iar stilul „Băiatului cu barba mare” îmi place de când l-am auzit prima oară la Vocea României.

Radio Killer – Headphones: cred că singura melodia de la Radio Killer care îmi place este Be Free. Oricum, Headphones are și ea un alt stil, dă un aer de melodie din afara țării, un aer ok.

Feli feat. Speak – Gelozia: nu îmi plac versurile. Îmi place doar instrumentalul. Pe Feli o ascult de dinainte să apară la Vocea României, a colaborat cu Guess Who, Click de la Camuflaj și era tare. Dar acum nu pot să zic că mă încântă melodiile ei noi.

Les Elephants Bizarres: – Girls gone wild: o melodie care îmi place. Cap coadă. Punct.

Sore – Umbrela mea de soare: melodia e ok. Nu e pe gusturile mele, dar e ok.

Este interesant de urmărit numărul vizualizărilor pe canalul HaHaHa Production în această lună, pentru că Feli în două zile a făcut mai mult decât Cabron într-o săptămână, iar Cabron a făcut cât toate celelalte (fără Feli) la un loc. Evident, nu toate pot ajunge hituri, dar sunt curioasă câte din cele 31 vor avea succes mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *